subtitle

whitespacer

 

En av kommunens klimathjältar (krisar i kalufsen)

20130916 /
Om jag vore en kommun som jobbade med hållbarhet på riktigt (alltså en modern och framåtlutad kommun som Knivsta) så skulle jag stå på perrongen varje måndagsmorgon, och bjuda pendlarna på kaffe. Tack för din klimatinsats! skulle jag säga till var och en. Ta en kaffe! Sen skulle jag fota tio pendlare varje vecka. Lägga upp bilderna med medalj under. Veckans klimathjältar skulle det stå. De tio personerna skulle sedan kunna gå in på kommunens hemsida och kolla in sig själva, kanske visa sina jobbarkompisar och barn. Barnen skulle tycka det var roligt, kanske ropa på mamman där hemma på kvällen efter middagen. På samma sida som bilderna skulle jag då smacka upp viktig info som jag ville att kommuninvånarna skulle ta del av. För att sprida ord som ingen egentligen orkar läsa. 
Vissa kanske inte skulle vilja vara med på bild där efter kaffet på morgonen. Om det regnar eller så. Man kanske känner sig lite. . . sliten efter cykelturen. 
Just sayin. 1 kommentar

  1. Utmärkt idé! Och du borde köpa en sylvester!

    SvaraRadera