subtitle

whitespacer

 

Inlägg 1

20130913 /

Just do it. Skriv bara! blev jag uppmanad.
Svälj.
Inlägg ett är dömt att ge prestationsångest. Ska liksom lägga ribban för allt som komma skall. Så det är bara att göra, jag fattar det. Plita ner något och kasta sig ut där på www igen.
Och SOM jag har längtat.
Den här bloggen ersätter Miljömamman. Har ni tur kan ni kanske få er en glimt av de extremt fina, väluppfostrade och välartade barnen nu också. Någon gång ibland. Då kommer ni inte att känna igen de eftersom de har blivit så stora. Slåss ibland hårt med knytnävar gör de (den minsta såklart). Går till skolan i ryggsäck med frukt och kontaktbok i (den stora). Sover i egen säng (jag – ÄNTLIGEN!). Har klippt av sig lockarna och cyklar utan stödhjul (den i mitten).
I övrigt kommer denna blogg att fokusera lite mer på det som är mitt jobb. 
Miljövetandet. 
Hållbarheten.
Eftertanken. 
Kreativiteten. 
Lösningarna. 
Just do it, sa han alltså. Min bror.
Lite ironiskt. Eftersom jag stundtals har övervägt att ha Just don´t do it som slogan till WHOLE.  
"- Åh, vilken fin byrå av regnskogsträ! Den blir jag nog lite lyckligare om jag köper”
”- Neeeeeej - dont do it, dont do it! Just dont do it!”
Men med en sådan slogan skulle det födas lite för mycket negativiteter och pekpinnar här och det är inte så jag jobbar.
Jag jobbar med morötter. 
Och ros. 
Och en mac.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar