subtitle

whitespacer

 

Att hålla. Värmen.

20131018 /
Och så sa han "du kommer att frysa ihjäl om du ska cykla ner utan överdragsbyxor eller nåt". Men jag tänkte "va? Men jag har ju mina Sorel!"
   För de ekologiska Kavatarna är sorgligt nog inte tillräckligt varma när nordanvinden viner ute på landsbygden. Men det är Sorel. Lite tunga förstås, men vad gör lite kramp i benen och ryggskott när man slipper lunginflammation (take it from Someone who knows.)
   Hur som helst, jag märker att Astrid Lindgrens råd i livet helt gått Andreas förbi och jag fnissar för mig själv åt hans okunskap eftersom alla vet att huvudsaken e att en håller sig varm om fötterna. Eller var det torr hon sa när Emil hängde ut ur dasset i spöregnet? Aja, Astrid Lindgren var, oavsett torr eller varm, drottningen av hållbarhet. Vartenda av hennes ord är lika betydelsefullt och varenda saga fortfarande lika fängslande 2013. 
   Barnlitteraturens svar på modevärldens Coco Chanel. 
   Det känns som Astrid är den som har uppfostrat mig och det kan vara därför jag har så fruktansvärt svårt att uppföra mig ibland. 
   Men jag fryser i alla fall inte.

   

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar