subtitle

whitespacer

 

När hjärnan SLant.

20131017 /
Ni vet den där känslan när man precis har haft ett utvecklingssamtal, tar bussen ner till tåget och är så stressad så man glömmer att registrera sin tågbiljett? 
   Inte jag. 
   Jag är mer den där personen som är så stressad så jag inte vet vad jag gör och registrerar två (jo, man "registrerar" nu för tiden). En SJ registrerade jag, vilken var fel, och då således även en SL, vilken var rätt. 
   Så himla klantigt. 
   Nyss nämnda "situation" gör mig troligtvis till den enda personen i Sverige som vill att SJ för enkelhetens skull ska ha monopol på ALLA spår i hela världen. Till mitt försvar ska sägas att deras tåg är Bra Miljövalsmärkta, för beteendet har jag inget. 
   Om jag går ut ikväll efter alla möten och vägrar åka hem så har jag tjänat in de bortklantade pengarna. 
   En får inte vara dum. 


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar