subtitle

whitespacer

 

Ni ba byWHOLE, vem är det?

20131016 /
Det ser ju ut som Miljömamman! Och det stämmer, men nu kommer att sorgligt besked - Miljömamman går i graven idag. Jo, det är sant! Allt har sin tid. 
   Miljömamman hade sina glansdagar under 2011 då hon hängde på Mama och av nästan 1000 nominerade var utvald som en av 20 finalister i Mama BloggAward (2011) som korar Sveriges främsta mammabloggare alla kategorier. Miljömamman var den enda och första bloggen med renodlat! (nja) miljötema på Mama och det var nog det som Miljömamman gjorde bäst - nästlade in miljö i Enskede-, Bromma- och Vasastanbornas vardagsrum och proklamerade för en hållbarare livsstil där man allra helst slog dövörat till och fokade på ost, vin och Josef Frank.
   Miljömammans absoluta höjdpunkt var inte när hon av en mycket insatt person i hållbarhetsbranschen fick den fina komplimangen "gudarna ska veta att det inte är lätt att kommunicera miljöfrågor utan att fastna i pekpinne- eller floskelträsket. Och du gör det jäkligt bra"utan när en av mina bästa vänner sa "Emelie, jag har börjat handla på Blocket - och det är tack vare Miljömamman". För det var precis det som var syftet med den bloggen.
   Men nu går hon alltså i graven.
   För under tiden som mitt alter ego Miljömamman raljerade på Mama så byggde jag ett hållbarhetskonsultbolag, WHOLE. Jag kommer i fortsättningen att blogga här. Ni kommer att känna igen takt och ton, jag är fortfarande precis lika vass och tyvärr stundtals lika weird, men ni kommer inte att få se lika mycket av barnen. De har liksom blivit egna små fantastiska personer nu. Faktiskt så egna så att de aldrig lyssnar på vad jag säger har jag märkt. Men det finns det ju andra som gör.
Välkommen hit.
Hoppas att du ska trivas.
#peace

6 kommentarer

 1. Ååååh äntligen tillbaka! Du har varit saknad

  SvaraRadera
 2. Bara kööööör snygging!!!!!!

  SvaraRadera
 3. Jäää, fy fan va bra, och snyggt, och litet typsnitt. Eller också är det bra jag som ser sämre än jag vill erkänna. Förmodligen så. Heja heja!

  Och, oddbrownbird ♥ whole!

  SvaraRadera
 4. Ja vi har saknat dig! Nu måste jag genast läsa ikapp alla inlägg! Tack för att du finns!

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt! Snyggt, smart, roligt och efterlängtat i bloggvärlden. Jag applåderar och ser fram emot att följa bywhole (även om jag verkligen gillade miljömamman). Heja dig!

  SvaraRadera