subtitle

whitespacer

 

Vinnarna

20131026 /
Det roligaste med den här utlottningen var att kommentarsfunktionen inte fungerade som den skulle. Ja, det i sig var ju inte så kul såklart, utan det roliga med det var att en del då istället mailade mig sin kommentarer, vilket visar på ett engagemang på hög nivå. Det var härligt att se - tack för det! Jag ska självklart se över kommentarsfunktionerna så tävlar vi om nåt snart igen.
Jag drog tre och här är vinnarna: 
Ulrika
Sanna
Fru Minimalist
 Grattis till er! Maila mig era mailadresser på emelie@bywhole.se så skickar jag varsitt exemplar av Engagemang: Batman, Putnam och jag. Jag vill gärna publicera era svar i ett eget inlägg, för nu kör vi engagemangstema hela veckan, men gör det bara med ert tillstånd så ni får gärna skriva ok om det känns ok. Ok?
   Engagemangströstpris går till Ekomorsan som blouncade tävlingen på sin egen blogg. Du får ett av mina egna ex (jag köper som tur är alltid två, eftersom jag alltid släpar med mig mina böcker över allt och således alltid tappar bort en. Dave Grohl biografin - jag kommer att hitta dig!) Nästan löjligt lågt pris på Engagemang-boken på Bokus förresten. För er som inte vann.
   Puss och kram och trevlig helg så länge!
   Skitväder till trots.
   

1 kommentar

  1. Hihi tack min fina och grattis alla övriga vinnare! Tråkigt att kommenteringen inte funkade som det skulle men vad härligt att folk engagerade sig och fann en lösning på problemet!

    Kram

    SvaraRadera