subtitle

whitespacer

 

Älskade

20131128 /
vänner. Ni får mer än gärna länka i mitt kommentarsfält.
Kör på bara.

Utöver det vill jag dagen till ära tillägga att (och här kommer en liten parantes; Ni som läste Miljömamman - kommer ni ihåg en gång när jag gick till naprapaten när Jackson var liten och han höll på att ramla baklänges eftersom min rygg var så sned och klen?) idag när jag var hos min naprapat alias livscoach Mia, så sa hon:
- Oj, du börjar bli ett riktigt muskelpaket!
Ni kanske missade så jag skriver det igen.
- Oj, du börjar bli ett riktigt muskelpaket! 
En gång till för att vara på den säkraste av sidor.
- OJ, DU BÖRJAR BLI ETT RIKTIGT MUSKELPAKET. 
Det är ingen hejd på framgången.

Och apropå den. Grattis till NK för deras snabba och riktiga agerande på angoran.
Stolt.

Slut.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar