subtitle

whitespacer

 

#detjagredanhar

20131129 /
Black Friday my ass. Jag inspireras av Patagonias fantastiska film Worn Wear som lanseras nu lagom till Black Friday och som uppmanar konsumenter att hylla de (Patagonia)plagg de redan har. Patagonia bryter och har alltid brutit ny mark för företagsansvar och tar det ständigt till nya nivåer.
   Jag tänker också hylla de plagg jag redan har. (Igen, Miljömamman har gjort de förr.) Fram med de plagg som har hållit bra jävla länge och därför hängt med, som man älskat och fortfarande älskar och som på alla sätt har mycket större värde än allt du kan tänkas roffa åt dig en shoppingfredag i handeln. Jag väljer att kalla det  #detjagredanhar och här kommer min första:

Jeans från märket Fake London inköpta på Selfridges i London 2001 och varit med sen dess. Sett otaliga dansgolv och barer i London, Saint Tropez, Sydney, Queenstown och Stockholm och dessutom varierande storlekar av mig (eftersom de var snortajta när jag köpte dem). Därav också varit de första jeansen som kom på efter samtliga förlossningar.
Min pappa hatar dem, liksom Andreas. Alltså har jag de ofta eftersom jag råkade glömma bort att växa upp.
Så, vad har ni?


1 kommentar

  1. Jag har samma kavaj som jag alltid har, en gammal Acne köpt på outlet sjuuuukt lläne sen. Den saknar numera sin enda knapp och i fodret vandrar en tiokrona omkring, men jag har fortfarande inte förstått vart hålet den slunkit in igenom är.
    /Marcus

    SvaraRadera