subtitle

whitespacer

 

Inte hållbart

20131104 /
Jag sov inte så många timmar i lördags. Jobb hela dagen och sen Halloweenfest. Klockan 01.00  hade Anna och jag bestämt att vi skulle mötas vid St Eriksplan och ta bilen hem. Klockan 01.00 ringde Anna och undrade vart hon var. Vart HON var alltså. Och så fortsatte det. Det var ett himla snack om näst senaste albumet av Drake, om diverse dialoger hon skulle återberätta, (vilket tog en sabla tid eftersom vi absolut var tvugna och stå still öga mot öga för att hon skulle vara säker på att jag inte missade nåt,) och tjat om mat. 
   Dimman låg tjock på E4 och man såg fyra meter framför bilen så vi fick krypköra hela vägen hem. 
"Hjälp, hur ska det här gå? utbrast jag" och Anna ba "guuuuud vad mysigt! Vi sitter här som i en liten bubbla. Ta det lugnt bara, Clint behöver inte bilen förrän kl 7 i morgon bitti" 
Klockan fyra somnade jag gott i min säng, klockan sex gick jag upp. 
   Så himla ohållbart. 
   Jag tänker att jag på dagen är lika sårbar som en monokultur i jordbruket. 
   Jag proppar mig full av bekämpningsmedlet kaffe och hoppas på det bästa. 
   Hållbar utveckling inte. 


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar