subtitle

whitespacer

 

Jag har inget att göra i några timmar

20131116 /
I väntan på att Anna ska komma in till stan. Jag har inte inte haft nåt att göra sen 2006. Jag strosar planlöst, tar bilder på mig själv i speglar för att simulera någon slags tvåsamhet, tittar på juldekorationer. Till sist sätter mig på K25 och äter en (förvisso sjukt god) pulled porkburgare.
   Jag har tråkigt. Det är det jag har. Det är tråkigt att inte ha nåt att göra och jag hade glömt det. 
   Påminn mig gärna imorgonbitti 06.07
   Vänligen
   Em1 kommentar

  1. Spelar ingen roll! Du är så jäkla rolig och bra när du skriver ändå. Det är väl något du gör? Eller hur!
    Tack för din kommentar inne hos mig, (redan nu hade jag tid att klicka på den där länken... Herre jösses, vad gör väl JAG då hela dagarna??)

    SvaraRadera