subtitle

whitespacer

 

Produkter

20131112 /
Efteråt, när jag är tillbaka, ja från lämningen alltså, så gör jag i ordning mig själv. Ha ha ha ha. Ljug. Det gör jag faktiskt aldrig. När jag jobbar hemma sitter jag i pyjamas HELA dagen. När man är sin egen bestämmer man själv. Jag är glad om jag kommer ihåg att dra på mig ett par jeans när jag ska hämta igen. 
   Men när jag gör i ordning mig är mina egna produkter är liksom barnens, naturliga och märkta så långt det går. Jag älskar Weleda och Londonmärket Niels Yard (det har jag precis upptäckt, jag vet faktiskt inte hur det stavas och jag hinner inte kolla). Deo, Weleda, hårprodukter och mascara köper jag på Oikos webbutik. 
   När man ska byta till en naturlig deo så har man en oangenäm övergångsperiod, under vilken kroppen ännu inte vant sig vid den mildare naturliga produkten. Stå ut med den, det är det värt. Man vill inte ha en massa skit nära bröst och lymfvävnad under armarna. Leonardo DiCaprio luktade också svett ett tag eftersom han tydligen helt slutade med deo (trovärdig källa: skvallertidning) liksom Brad Pitt nyligen (trovärdig källa: skvallertidning). Alla vill ligga med deändå. 
   Kreativ marknadsföring kallas det, att lukta svett. Makes everybody wanna join! 
"-varför luktar du svett?"
"-jag bryr mig om allas vår framtid och agerar på det"
"-åh, nu blir jag också sugen på att dra mitt strå till stacken. Inte"


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar