subtitle

whitespacer

 

Tågvett

20131115 /
Jag har haft en så grym vecka. Flyt på så många sätt. Kraft, kreativitet och disciplin. Det där sista "kommer inte till mig" så lätt alltid ska ni veta. Nog om det.  Nu sitter jag på tåget på väg in till stan, denna gång utan en sur tant bakom ryggen, som lite för högt påpekar för sin väninna att det faktiskt INTE ÄR OK att måla sina naglar på tåget. Tanten alltså. Jag målar mina naglar nu med, det är den nagelmålartid jag väljer att ta mig, men idag (kärringjävel) så målar jag med naturligt nagellack, så ingen gift, ingen lukt. 
   Jag åker tåg. Jag åker alltid tåg. Jag åker i alla fall alltid kommunalt. Den som åker bil när det finns bra kollektivtrafik är på riktigt dum i huvudet. En person som ba "hej, jag vill gärna bli tjock och slö och bryr mig bara om mig själv och min tid, som jag btw är så dålig på att strukturera så att bilen är det enda som jag hinner med" Kollektivtrafik och cykel är och förblir det nya svarta. Det är faktiskt INTE OK att bara bry sig om sig själv. 
   Och här går ett förlåt till kärringjäveln ut. Det var faktiskt dumt av mig att giftmåla naglarna på tåget. Jag tänkte bara på mig själv. 
   Slut. 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar