subtitle

whitespacer

 

TtotheEtotheAtotheTtotheEtotheR

20131116 /
Om Per Grankvist är engagemangets kung, så är min fantstiska vän Caroline Engvall engagemangets drottning. Caroline är en person som är engagerad i allt hon gör och jag tror att det bottnar i hennes närvaro i allt runt henne. Hon befinner sig alltid precis där hon är och ser därför saker klart, där och då. En konst. En annan *harkel* befinner sig kanske redan två år fram, på en Karibisk ö eller så. Men inte Caroline och dessutom är hon både otroligt omtänksam och modig. 
   En gång skrev hon en bok, en sann historia om en då 14-årig tjej som sålde sex i Sverige. 14årtillsalu. I och med den var Caroline med och skrev historia vill jag påstå. Hon välte där och då på en gigantisk sten och unga människor över hela vårt land kröp upp, oförmögna att be om hjälp, men sakta förmögna att visa att de fanns. 
   Hon hade inte behövt driva frågan, Caroline, hade kunnat köra på som vanligt, som andra har en tendens att göra, men valde att agera. Närvaron gjorde att hon såg klart, omtänksamheten gjorde att hon ville hjälpa och modet gjorde att hon tog tag i det. Och drev det. 
   I morgon måndag går den boken, 14årtillsalu, upp som pjäs. Jag kommer att vara där och se den. Jag rekommenderar att du också gör det. Den spelas nämligen vid flera tillfällen nästkommande veckor.
    Köp biljetter på kulturbiljetter.se. Så länkar jag=goddagyxskaftteknik när jag kommer hem till en dator,ok? 
   #peace


Caroline i loppisfyndad poncho. Såklart. Hon är ju inte dum som sagt. 

1 kommentar

  1. Men finaste du. Tack. Vilken ära att du kommer på premiären!

    SvaraRadera