subtitle

whitespacer

 

Avslappnad

20131228 /
Det ät mitt tillstånd. Avslappnad på gränsen till apatisk. Det var så löjligt hektiskt in i det sista inför julen men nu har svärmor skämt bort oss till tusen och ännu en jul proppat oss fulla med mat, ombesörjt våra barn och låtit oss föräldrar sova på soffan som två tonåringar. 
Årets bästa går helt klart till svärmor. 
Årets sämsta går till Annas stundande jävla utlandsvistelse. 
Årets kaffehak går till Barisa Fair Trade Coffe. 
Årets företag går till WHOLE, man tackar och bockar.
Årets förlust går till alla Junis tänder som fullkomligt ramlar ur munnen. 
Årets vinst går till mig och den Trisslott som enligt horoskopet skulle ge mig storkovan. 
Årets båg går till horoskåpet. 
Nu stundar 2014 och jag känner på mig att det kommer att bli det bästa någonsin. 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar