subtitle

whitespacer

 

Hallelujah inte

20131210 /
Jesus. Det var ju fint att du ville komma till jordelivet och det, men personligen måste jag säga att jag hade föredragit om du hade valt en annan månad. Det är så himla mörkt just nu, och kallt och så, och jag hinner inte riktigt med det här med jul känner jag. Jag är så trött så trottoarkanter känns höga och jag vill minnas att det var exakt likadant förra året också - att poff så var det en dag kvar och jag hade inte köpt en enda julklapp, eller utsläppsrätt till barnen eller någonting. Vilket jag känner är lite synd eftersom jag egentligen gillar julen.
   Om du hade kommit i maj kanske?
   Jag ska låtsas det, att det är maj som gäller istället. Jag går och gräver ner mig idag och så vaknar jag i maj och så sjunger fåglarna och barnen är väluppfostrade och svenska skolan är bäst i världen och koldioxidskatten är skyhög?
Kan vi säga så?
Ok.
Hej så länge rå.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar