subtitle

whitespacer

 

VG till DN

20131211 /
Motivering:
Ja, det kan tyckas vara lite smått, och här ska jag inte säga ogenomtänkt för det var det ju sannerligen inte, men lite smått….naivt att tro att beslutet att publicera den där tveksamma, rasistiska annonsen skulle få godkänt, dvs G, av oss folket. MEN, nu pratar vi gränsdragningar och definitioner som aldrig förr, och det ska ni ha cred för tycker jag. För det behövs.
Fast ni får nog fortsätta att svettas, vara rädda och jobba arslet av er för att stå upp för er själva i några dagar till är jag rädd. Men det inte närheten av lika mycket som en individ som inte känner sig välkommen i sitt eget land, och det måste vi alla tänka på.
Hur det känns.
Ibland tror jag att vi fokar helt fel och egentligen beter oss en aning självupptaget när vi jagar upp oss över andra som inte har samma värderingar och ideal som oss. Vi likar och skriver och pratar. När foket istället borde ligga på hands on action.
Vad gör till exempel just du för att faktiskt motverka rasism?
Själv flyttade jag ut till välbärgad svennebananförort.
Tveksamt om det var ett bra beslut.
#peace. För mig.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar