subtitle

whitespacer

 

Ibland

20140110 /
undrar jag om jag har någon mindre hjärnskada. Jag har en kärlek till rutiner och saker som upprepar sig, så till den milda grad att jag kan lyssna på en skiva/lista/EP (vad säger man nuförtiden?) typ 11 gånger på raken. På riktigt. Det var nog förresten en underdrift.
Nu har jag precis bytt ut Veronica Maggios "Handen i fickan fast jag bryr mig" mot Disclosures "Settle". Varv 4 är jag inne på. Idag alltså. Som en störd person.
I övrigt har jag jobb-flow nu för er som undrar. Tack gode gud - det var på tiden efter chokladkoman.
   Idag granskar jag elbolag. Ni har väl Naturskyddsföreningens Bra Miljövalsmärkta el hemma (och på ditt företag?)? Det är en hård märkning som garanterar att elen både kommer från förnyelsebara källor och hållbarhetsrelaterad hänsyn i produktionen. Finns hos både stora och små aktörer. Kolla här, under el. 
   Sen är det upp till dig själv att stänga av lampor, dra ner på värmen och dra på raggsockorna. Tyvärr. Men lite får man faktiskt anstränga sig om man vill ha en hållbar framtid.
Klick.
Klick.
Klick.
Dra.
Färdigt.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar